kontakt

atti@semaforforlag.se

Bakgrund i korthet: Jag har sedan 1995 utbildat mig och arbetat med grafisk formgivning och webbproduktion på olika sätt. Layout- och webbansvarig på UBV/ Latinamerikagrupperna under flera år. Uppdrag för Utrikespolitiska Institutet, Graffoto (byrå), Afrikagrupperna, Världsbiblioteket, Reportrar utan gränser, redigerat tidningar som Fjärde Världen, Vårdguiden, MC-Nytt, Husbil & Husvagn, Resmål & Roadtips, Syre, Landets fria och Global m fl.

Jag har också varit engagerad i barnkultur på olika vis. Deltagit med material till bokmässor (bok/skrift om barn- och ungdomsförfattare och illustratörer i Afrika, med tillhörande studiematerial och läsguider samt logotyper.) Länk till skrift här >>
Tidigare även producerat barnböcker översatta till arameiska, svensk-spansk utgivning av böcker för vuxna och barn och i viss mån läromedel.

Byggt och designat ett flertal hemsidor, både i html och wordpress. Exempelvis durochmoll.se125kvadrat.com, ankadesign.se, hemligstämplat.nu, flying-kites-for-peace.se, hjulet.nu , cintaforlag.se. och tapetserarverkstan.se.