kontakt

atti@semaforforlag.se

Bakgrund i korthet: Jag har sedan 1995 utbildat mig och arbetat med grafisk formgivning och webbproduktion på olika sätt. Under flera år var jag layout- och webbansvarig på UBV/Latinamerikagrupperna. Har också haft uppdrag för Utrikespolitiska Institutet, Graffoto – byrå, Afrikagrupperna, Världsbiblioteket, vikariat på olika tidningar som MC-Nytt, Husbil & Husvagn, Resmål & Roadtips (layout) m fl. Jag har även varit engagerad i barnkultur på olika vis.

Andra uppdrag har t ex varit till bokmässan 2010 och 2014 (bok/skrift om barn- och ungdomsförfattare och illustratörer i Afrika, med tillhörande studiematerial och läsguider samt logotyper.) Länk till skrift här >>
Tidigare har jag producerat barnböcker översatta till arameiska, svensk-spansk utgivning av böcker för vuxna och barn och i viss mån läromedel.

Har också gjort ett flertal hemsidor, både i html och wordpress. Bl a till durochmoll.sezetelundin.se, 125kvadrat.com, ankadesign.seaajuna.com,  glowpersonalcoach.com, hemligstämplat.nu, flying-kites-for-peace.se, hjulet.nu och cintaforlag.se.